bútortervezés

Ipari designból belsőépítészeti megoldás

radiator01

Többféle radiátor burkolattal találkozhattunk már, de olyannal, amely látványos design elem is egyben olyannal nem. Hőleadási tényező megtartásával, energia veszteség nélkül készülnnek az egyszerűségében megkapó burkolataink. A radiátortakaró ötletességét a lekerekített sarkok, a formaválasztás, és szokatlan anyaghasználat adja.

baby büi

Bölcső-1Töredelmesen be kell hogy valljuk, mi igenis folytatunk "emberkísérleteket", brrr.., sőt többek között a saját gyermekeink az alanyok. Pont ezért büszkék vagyunk arra, hogy természetesen szigorúan ellenőrzött körülmények között, de a legilletékesebbek által kapunk visszajelzéseket a folyamatosan bővülő babybui kollekció darabjainak használhatóságáról.

székek

Leülni lehet pl. a földre, (ne felejtsük el, hogy ezt a világ népességének közel fele teszi, és nem pusztán egzisztenciális, hanem kultúrális okból) esetleg az "annó"-ból örökölt még tisztes szakemberek által megszobrászkodott antik relikviára, vagy a szoc.múltban tömegigénykielégítő indíttatású hazai, netán szigorúan baráti (nem sorolva ide Tisztelt bíró urakat Gyevi-ből) szomszéd országban "elejtett" főleg az esztergályozás tárgykörét alaposan körüljáró diópác csodára.

Ágyak

Mi is lehet fontosabb a pihenés szentélyében, mint a jelzett posztamens, mely mint "áldozati oltár" felelős, a rajta eltöltött idő végeztével, testünk regenerációjának szintjéért.

Az ágy lehet rövid, olcsó, giccses, ötletes, komfortos, antik, ám azt valószínűsíthetjük, hogy az ergonómia, esztétikum, praktikum együttes rendszerében nem az árverseny biztos befutója a közös nevező.

Asztalok

TálalóA buidesign studio által tervezett, fejlesztett és gyártott designasztalok a funkcionalitásnak és az ergonómia elvárásainak való maximális megfelelés mellett, csak olyan anyag alkalmazással és műszaki méretezéssel készülnek, mely maradéktalanul biztosítja a tartós, akár évtizedeken - vagy reményeink szerint - generációkon át tartó kifogástalan működést, de egyben a rendeltetésszerű használat következtében kialakuló esetleges „felületi patina", vagy szállítási-raktározási sérülés helyreállítása is gond nélkül végrehajtható.