Magunkról

portre01

Mottó:  Vannak akik a szerénységükből élnek, mi a tehetségünkből, és a szorgalmunkból.

A múlt évezred végső évtizedének elején, vadászkutyát is megszégyenítő érzékkel arra a következtetésre jutottam, hogy képzőművészeti, azon belül is főleg szobrászati ambícióim kiteljesedésének – ha nem is egyértelműen – végét, de legalábbis gátját jelentik a gazdasági- társadalmi változások. Irányultságomat megőrizve kezdtem el az alkalmazotti területek felé orientálódni.

Így immáron másfél évtizede tervezek és gyártok kollegáimmal illetve gyakran saját kezűleg – egyéni és közösségi használatú belső tereket, valamint azok berendezési tárgyait: gázóra-takaró szekrénytől a tömb és térintarziás nemes fa ágyig. Ezen darabokkal jelentős számban vettem részt a világ enteriőr vonatkozású élvonalát bemutató nemzetközi kiállításokon, úgy itthon, mint a lajtán túl, melynek következtében több nyugat-európai országba szállíthattunk termékeket 1998-tól részvénytársasági formában is.

Nemzetközileg is elismert tervező, gyártó, kivitelező cég vagyunk, 2001-től a büidesign stúdióban a tervezés-fejlesztés-gyártás „szentháromság” alkalmazásterülete kibővült a lakberendezési kiegészítő, illetve cégajándék vonatkozással is.

Reményeink szerint tervezői és kivitelezői szemléletünk egyesíti a finoman hangolt, de egyénien jellemző formai jegyek és azok összhatásának, illetve a környezetkímélő, hosszú távú használhatóságot biztosító kialakításuk minden kézzelfogható eredményét.

Eddigi működésünk alatt volt szerencsénk házak, lakások, műtermek, irodák és egyéb közintézmények tereinek, berendezéseinek és kiegészítő elemeinek megálmodására és megvalósítására.

Magas minőség, kedvező árfekvés jellemzi cégünket, komplex feladatokat vállalunk a tervezéstől a kulcsrakész átadásig, de igény esetén részfeladatokat is vállalunk: terveket, ötleteket, egyedi belsőépítészeti megoldások műszaki kidolgozását kínáljuk megrendelőinknek.

Az alábbi kiállításokon vettem részt:

1996 Brüsszel
1996 Bútorszakvásár
1996 Budapesti Nemzetközi Vásár
1997 Bútorszakvásár
1997 Budapesti Nemzetközi Vásár
1997 Göteborg
1998 Bútorszakvásár
1998 Budapesti Nemzetközi Vásár
1999 Absolut design
2000 Köln
2000 Absolut design
2001 Köln

Büszkeségem:

A lányommal együtt megszületett bölcsőt 2010-ben az Iparművészeti Múzeum megvásárolta a kortárs gyűjtemémnyébe.

bölcső magunkról 01