Az olcsó gyakran drágává válhat

 fürdo03Mi a lelkiismeretes, gyakran újító szemléletű tervezést és messzemenőkig precíz  kivitelezést tartjuk a biztonságos, hosszútávú használat zálogának. Ennek érdekében a technológia megválasztásánál előnyben részesítjük a megbízhatóbb, tartósabb, sokszor méretezésében a túlterhelésnek is ellenálló megoldásokat.

 

 

3D-s fürdőszobatervek

fürdo01fürdo06

fürdo02

 

 

fürdo04

 

Nem árulunk zsákbamacskát
A magas szintű 3D-s programozás és az ehhez társuló cad-cam rendszer alkalmazásával már a tervezés első fázisainál is valósághű képi, vagy esetleg modell-makett formátumú prezentációs módszerrel segítjük a könnyebb, és gyorsabb, és ezáltal biztosabb döntéshez megrendelőinket.
Ezen technikák használata során jelentős számú variáció előzetes megtekintésére, kipróbálására van lehetőség, ill. a gyártás során az ennek eredményeihez való ragaszkodás által a méret és formapontosság szinte határtalan betartására is törekszünk.

faauto04faauto01

Ajándéktárgyak
Az olcsó gyakran nagyon drágává válhat
Ez nálunk nem elvtelen költekezést jelent, hanem a kommersz termékekkel szembeni, gyakran kiemelkedően jó ár-érték viszony megteremtésére való messzemenő törekvést.

egerpad01parologtato01tojastarto01

A büidesign studio ajándéktárgyainak stílusjegyei megfelelnek a nemzetközi design elvárásainak úgy, hogy közben idő és értékállóságuk megkérdőjelezhetetlen. Egyszerű és tiszta formák, meglepő anyagkapcsolatok, erőteljes dekoratív hatás jellemzi a kollekciót. A tárgyak elsősorban rozsdamentes anyagból készülnek, de megtalálható a fa, a PVC és a szilikongumi esztétikus kombinációja is. A kollekció különlegessége, hogy anyagválasztásuk révén egyaránt alkalmasak cégajándéknak, illetve lakberendezési tárgynak is. Célunk, hogy mindenki megtalálja azt az ideális ajándékot, mellyel meglepetést szerezhet üzleti partnereinek, vagy az általa használt enteriör, kiegészítő használati, illetve dísztárgy igényét szeretné kielégíteni egy vagy több figyelemfelkeltő, magas minőségű design termékkel.

sotarto

torta